Ízőrzők: Tótszerdahely
Szinopszis
A horvát nemzetiségi Tószerdahely Nagykanizsától 18 kilométerre fekszik, délről Horvátországgal és a Murával határos. Gasztronómiájában igen erősen őrzi a horvát ízeket. Jellegzetes étele a disznóölések idején tálalt savanyúleves, az árpagyönggyel készített hagyományos és az e tájegységen honos kukoricadarás hurka, a "vágott zsírral" hintett laska és a pácolt hal. A tésztafélék közül a diós kukoricapogácsa és a túróval és répával ízesített "totyógós" rétes receptjét is megismerhetjük a filmből.
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu
Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!