sex hikaye

Filmet Rejtőből!!!

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. december 18. kedd, 12:34

rendezés  


egy oldalon
22-3  /  22


 
2002. február 19. kedd, 22:57 22. | filmhu
---Korcsmaros Pali rajzait kellene
megmozgatni, ök (az) egyedüliek...
--ha talaltok gebinest, en megcsinalnam...
-a 14 karatos auto talan valoban alkalmas..

Ps: emlekmü volna ez, szegeny Palinak..
nezzetek meg a GOOGLE-ban mi talalhato
rola...(a comics oldalt en csinaltam, sajnos
nem volt semmi eredeti Fülesem..

 
2002. január 9. szerda, 11:03 21. | filmhu
Te mit gondolsz, bakacsin?
 
2002. január 9. szerda, 10:59 20. | filmhu
A Jimmy olyan szelid idiota, aki szarik a vilagra, a Gorcsevnek meg valahogy csavarosabb az agya es inkabb amerikaiasabb szereplö, olyan Rejtös Jimmy Dean.
 
2002. január 2. szerda, 12:17 19. | filmhu
Na, ezt a gyökeret kérem egy kicsit vastagabban kifejteni! Én úgy látom, hogy éppen hogy közös tőről metszette őket a Maestro: huszonéves romantikus hormonvezéreltek, s inkább csak külsődleges, felszíni tulajdonságokban ütnek el. De meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről!
 
2002. január 2. szerda, 11:59 18. | filmhu
az általad említett két karakter gyökeresen eltér egymástól.
 
2002. január 2. szerda, 10:57 17. | filmhu
Emberek, Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek. Az új évben mindenki váljon Serény Múmiává, konkrét javaslatokat kérek a következőhöz:

Melyik regényeket kellene/lehetne szerintetek megfilmesíteni? (Esetleg valamilyen mixet a művekből?)

Az én javaslatom:
A 14 karátos autó

Kiegészítő kérdés (amire barátaimmal a múlt hétvégi alkoholizálás alatt nem tudtunk megnyugtató választ találni):
Van-e lényegi különbség Fülig Jimmy és Gorcsev Iván figurája között?
 
2001. december 24. hétfő, 22:32 16. | filmhu
Istenem, milyen jól nézne ki egy karácsony a sivatagban, feltétlenül tegyük bele!
 
2001. december 19. szerda, 18:03 15. | filmhu
Kepregenyek: Korcsmaros Pal
Film rendezoje: Bujtor ;) Oke, nem kell felhorrenni, csak vicc volt. De komolyan, olyan itthon nics, aki meg tudna csinalni.
 
2001. december 19. szerda, 15:48 14. | filmhu
jaja!
A képregény lehetne a bázis!!!, ki is rajzolta? Zórád, vagy Fazekas?
s ki lenne a rendezo, aki tutira nem cseszi el?
 
2001. december 19. szerda, 14:00 13. | filmhu
marha jó ez a topik
 
2001. december 18. kedd, 22:02 12. | filmhu
Oké. Tapasztalatom szerint egy „légisós” filmben a légió általában nem több mint 15-20 ember, azaz kb. egy raj, max. egy szakasz, ebből is csak úgy kb. 6-7-nek kell hogy valódi „arca” legyen, a többi kameratöltelék, statiszta, amúgy is a kopasz sivatagban lesznek, meg zárt laktanya és kocsmabelsőkben, (Vanek úr természetesen szekrénybelsőkben). Az esetlegesen rohamozó arab „tömeg” már húzósabb, ahhoz meglehet kellhet 30-40 ember is állatostul és jó sok expresszionista közeli meg felkavart homok a tömegélményhez, különben úgy járunk mint a Koltai féle Honfoglalás, ahol a besenyő hordák szemmel láthatóan egy tyúkólat nem tudtak volna elfoglalni.
Én pl. speciel ezeket a képeket a helyi kőkemény tevefuttató derbykről „lopnám” (tényleg vannak ilyenek), talán még fizetnének is, hogy a helyi Homok-TV-nek felveszem a futamot :)
Esetleg besegíthet a Varga Stúdió poénos közreműködése. Kedvenc példámnál maradva: a jelenet Pestlőrinci és Pestimrei vagányok piactéri bicskás összecsapásával indul (minimál-kosztümigény), Jenő bá a tűzvonalban egy káposztahalom tetejére menekül, majd a szereplők kontúrjai „elrajzosodnak” és a látvány rajzfilmes légiós-arab „képregényes” ütközetté alakul (a rajzolt kosztüm és teve ócsóbb :).

Egyébként, ha valaki jól megnézi, pl. az Excalibur sem dolgozott hadseregnyi statisztával, mégis sűrű volt a film (főleg az eleje), rafkós tüzek, füstök, ködök, homályok, jól vágott közelik: voilá „tömeg” 2 tucat emberből. Ha valakinek kevés a pénze legjobb, ha jó operatőrbe és látványtervezőbe fekteti, a sokszorosát kapja vissza.

A kikötős jelenetekhez jó esetben K-Európában is lehet találni időben megállt, lepattant partszakaszokat, akár helyi statisztériával is (semmi hidratált bőrű művagány!).
A többi aztán tényleg a hangulaton, a jó zsánereken múlik (az Indul a bakterház sem a Starwars Episode I költségvetéséből gazdálkodott, mégis közönségkedvenc máig). A Revickit pedig le kell itatni (ez nem lesz nehéz) és a Rajhonával együtt el kell rabolni ofkorsz :)

Mindez mondjuk 300-350 millió egy fél Bánk bán és 1/6 Hídember, ráadásul, ha besikerül, tutira visszahozná az árát (a külföldi bemutatóval, bögrékkel, tollakkal és pólókkal együtt)!

Azt hiszem, máris fogom, és visszaviszem itthonról az üres üvegeket :)
 
2001. december 18. kedd, 18:46 11. | filmhu
Hat eleg sokba kerülne, mivel ez mar kosztumos kategoria. Meg legio meg miegymas, milla hegyek. Bar egy abszurdan abszurd sztarmentes filmecske talan sikerulne. De akkor felecsd el a Revickit.
 
2001. december 18. kedd, 15:01 10. | filmhu
ó vang so, az ébren álmodó...
 
2001. december 18. kedd, 15:00 9. | filmhu
A rajzfilm jó ötlet, sajnos az egész estés rajzfilm is nagy valag pénzbe kerül, jó pár éve az se nagyon készül itthon, pedig szakember lenne hozzá. Esetleg megfűzni a Varga Stúdiót animációs betétekre, hm?
El tudnék képzelni egy Roger nyúl típusú kevert stílusú filmet félig a Lipótvárosban, Párizsban és hasonló épített környezetben Jenő bá életéből, félig a regények rajzos, animált sivatagos, western stb. világában, amik váltogatnák egymást, átfolynának egymásba stb.
 
2001. december 18. kedd, 14:31 8. | filmhu
Koncot és a többi hullát, meg zombit el kell felejteni, vannak karakteres és eleven arcok a magyar színészek között! Én pl. a Revickit biztos belevenném, tipikus Rejtő-arc.
De ha ebből sem, akkor miből akarnak népszerű magyar filmet csinálni? Ha másként nem Tunéziai-Elefátcsontparti-Burkina Fasói-Magyar koprodukció! Miért mindig ez a pesszimista fanyalgás? Tessék proaktív ötletekkel előállni a kifogások helyett! Ha lehet Xszáz millióért Lánchidat renderelni a PC-n, akkor sivatagot, tuareget, kasbát is lehet a fonyódi fövenyen, a ZOO-ból meg lízingelni a két beteg tevét :)
 
2001. december 18. kedd, 14:27 7. | filmhu
leheten akár rajzfilm is, hamár a képregyekből indulunk ki. (azok télleg jók voltak)
 
2001. december 18. kedd, 14:19 6. | filmhu
Az egzotikus helyszineket felejcsd ell, az az egbe visz egy filmet (költsegileg). Bar a Trombitanak abban igaza van, hogy ha meg egy olyan alkotas lenne, ahol a 60 eves Koncz a Csülök, akkor lemennek en is hidba. A Rejtö kepregenyek a Fülesböl anno! Na az lehetne egy bazis a hangulatra.
 
2001. december 18. kedd, 14:19 5. | filmhu
ott van a tevekifutó meg a pálmaház az állatkertben...
 
2001. december 18. kedd, 14:13 4. | filmhu
Pont azért kellene valami jó, mert eddig csak szarok voltak. Ez itt a kihívás kezitcsókolom! Fantázia, kreativitás, tehetség, miazmás!
Persze könnyebb lett volna a 70-es 80-as években leforgatni a baráti arab államokban ócsóért pl. Egyiptomban. De talán most sem késő. Esetleg Marokkó? Gyönyörű helyszínek vannak! Igaz húzósabb áron.
 
2001. december 18. kedd, 14:06 3. | filmhu
rejtő könyvből ne legyen film!

ami eddig volt az is szar volt.
véleményem szerint a humora képernyőről nem adható vissza hatásosan.
22-3  /  22

nka emblema 2012