sex hikaye

Live

rövidfilm 10 perc,
színes magyar

Stáb

rendező Fabricius Gábor
  zene Zságer Balázs
     

Szinopszis

A történet a budapesti zenei élet legkiemelkedőbb fesztiválja, az Európa szerte ismert Sziget rendezvénysorozat egy napját meséli el. A film öt videóklipből áll, amelyek egymásba fűzve, mint egy dj mix vezetik végig a nézőt reggeltől az éjszakai partiig.

Az öt etüd egy-egy zenével, divattal, a fiatalok kultúrájával kapcsolatos témát dolgoz fel. Az alkotás nem klasszikus értelemben vett dokumentumfilm - bár egyetlen beállított jelenet sincs benne. Az alkotás image film. A rendezés és szerkesztés legfontosabb elvévé a lélegzetelállító beállítások, óriási totálok, makrók, felgyorsított és visszalassított jelenetsorok váltak. Álomszerű és nagyon erős, videóklipes világ jelenik meg a vásznon, szinte észrevétlenül vezet végig bennünket egy nap történésein, mindez alig tűnik többnek, mint pár perc.

A Zagar együttes zenéje támasztja alá a produkciót, amely a tömeg furcsa és izgalmas viselkedéséről szól: miként szűnik meg az egyén és kel ?életre? a tömeg, mint egy kollektív személyiség egy tömegrendezvényen.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012